TERMENI DE UTILIZARE

Obligații ale Vânzătorului (SC SYM FUTURE MOBILITY SRL):

Vânzătorul pune la dispoziția cumpărătorului, în mod gratuit, informații profesionale cu privire la produsele și serviciile sale

Pentru a atinge finalitatea reprezentată de un act de vânzare-cumpărare, conținutul publicat pe site-ul daytona-romania.ro are caracter orientativ și prezintă informații despre produsele comercializate de acesta, precum și alte date considerate de SC SYM FUTURE MOBILITY SRL ca fiind de interes pentru CUMPĂRĂTORI.

SC SYM FUTURE MOBILITY SRL este deținătorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuală asupra site-ului daytona-romania.ro, respectiv asupra mărcilor, designului, funcționalităților site-ului, imaginilor și specificațiilor tehnice.

Caracteristicile produselor și documentație tehnică aferentă acestora, prezentate pe site sunt puse la dispoziție de către producători și furnizori, iar SC SYM FUTURE MOBILITY SRL oferă suportul tehnic pentru afișarea lor.

Vânzătorul întreprinde demersuri în mod constant pentru a prezenta informații cât mai corecte și relevante pentru produsele oferite spre vânzare. Dacă prețurile sau alte informații despre produs au fost afișate greșit, ne alocam dreptul a nu onora comanda și de a anunța clientul în legătură cu eroarea intervenita, dacă livrarea nu s-a efectuat.

Imaginile produselor sunt afișate în site sunt cu titlu de prezentare. Produsele efectiv comandate pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuanțe de culoare) de aspectul real al produsului, în funcție de lotul/anul în care au fost fabricate. SC SYM FUTURE MOBILITY SRL își rezervă dreptul de a retrage și / sau de a schimba versiuni, accesorii, echipamente și accesorii fără notificare prealabilă.

În vederea derulării contractuluiin bune condiții, SC SYM FUTURE MOBILITY SRL, în baza acordului exprimat de client, poate contacta clientul pe e-mail sau telefonic, dacă în urma interacțiunii cu site-ul acesta completează datele de identificare și contact. Scopul în care va fi contactat clientul este de a solicita în mod expres orice informație pentru ducerea la bun sfârșit a procesului de comandă.

La solicitarea și cu acordul consumatorului, SC SYM FUTURE MOBILITY SRL poate recomanda cumpărătorului achiziționarea altui produs de o calitate și la un preț echivalente cu cele solicitate în prima comandă. Comanda inițială se consideră anulată la data confirmării comenzii produsului/produselor ce înlocuiesc produsul inițial.

Toate tarifele aferente Bunurilor din daytona-romania.ro sunt exprimate în lei sau (EUR) și includ T.V.A. Pentru preturile exprimate in EUR cursul de facturare al produselor este BNR+1% în LEI. Prețurile produselor sunt actualizate periodic. SYM FUTURE MOBILITY SRL își rezervă dreptul de a modifica prețurile fără notificare prealabilă.

Vânzătorul își rezervă dreptul a anula comanda plasată de cumpărător, în unul din următoarele cazuri:

  • Cardul/tranzacția de plată a avansului nu este acceptată de către bancă emitentă;
  • Plata efectuată prin OP (virament bancar/internet banking), nu a fost efectuată în 3 zile lucrătoare;
  • Livrarea prin curier/mijloacele de transport SC SYM FUTURE MOBILITY SRL nu a fost posibilă (ex. clientul nu poate fi găsit de curier telefonic și/sau fizic, la adresa indicată pentru livrarea bunurilor cumpărate, etc.);
  • Dacă prețul produsului este derizoriu (așa cum este definit în Art. 1665 al Codului Civil);

În cazul anulării comenzii, niciuna din părțile implicate nu va pretinde/solicita daune.